Автор Адміністратор

Час на читання: 0 хв. 12 сек.

news

Відкриття нової Філії №1 відділу збуту послуг

З 28.03.2022 року відкривається нова Філія №1 відділу збуту послуг за адресою вул. Проскурівська, 15 (у приміщенні бюро технічної інвентаризації) 2-й поверх.

Читайте також

news
Оприлюднено проект інвестиційної програми на 2024 - 2027 роки

Повідомлення про оприлюднення

проєкту Інвестиційної програми

Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс»

на 2024 - 2027 роки

Відповідно до Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.09.2023 № 800 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс» оприлюднює для громадського обговорення проєкт Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки.

Інвестиційна програма розробляється для реалізації заходів з оновлення основних засобів, будівництва, реконструкції, модернізації, технічного переоснащення об’єктів оброблення побутових відходів відповідно до частини першої статті 36 Закону України «Про управління відходами».

Метою розроблення Інвестиційної програми є обґрунтування запланованих витрат ХКП «Спецкомунтранс», які спрямовуються на оновлення основних засобів, будівництво, реконструкцію, модернізацію, технічне переоснащення об’єктів оброблення побутових відходів, придбання матеріальних та нематеріальних активів та/або сум, спрямованих на повернення кредитів, виплат за договорами фінансового лізингу та інших зобов’язань, які планується використати для фінансування зазначених цілей.

Рішення про затвердження Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки прийматиме Хмельницька міська рада.

Ознайомитись з проєктом Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки, а також пов’язаними із нею документами, можна у Хмельницькому комунальному підприємстві «Спецкомунтранс» за адресою м. Хмельницький, вул. Князя Святослава Хороброго, 1.

Проєкт Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки розміщений для ознайомлення на сайті Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс»: https://skt.km.ua/

Дата початку строку прийняття громадських пропозицій —  17 квітня 2024 року. Відповідно до п. 18 Наказу Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 08.09.2023 № 800 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері управління побутовими відходами», строк, протягом якого від заінтересованих осіб приймаються пропозиції, не може бути меншим за 14 календарних днів та більшим, ніж 20 календарних днів з дня оприлюднення проєкту Інвестиційної програми.

Кінцевий термін прийняття громадських пропозицій до проєкту Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 – 2027 роки - 02 травня 2024 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого терміну, не розглядаються.

Зауваження і пропозиції до Інвестиційної програми Хмельницького комунального підприємства «Спецкомунтранс» на 2024 - 2027 роки подаються за адресою:

вул. Князя Святослава Хороброго, 1, м. Хмельницький, 29008

Відповідальна особа: головний економіст Кольцова Наталя Миколаївна

телефон (0382) 67-29-54

 

Зауваження і пропозиції можуть бути надіслані на електронну пошту: skt_office@ukr.net

 


Інвестиційна Програма ХКП "Спецкомунтранс" на 2024 - 2027 роки

Додатки:

Договір гранту з ЄБРР

Договір з концорціум компаній Arionex LT та Rotreat Abwasserreinigung

Додаткова угода з ТОВ ЕКСІМЛІЗИНГ

Зміни до договору з концорціум компаній Arionex LT та Rotreat Abwasserreinigung

Зміни до кредитного договору та договору гранту з ЄБРР

Кредитний договір з ЄБРР